úterý 14. června 2011

Srovnávač cen iGraal

Na facebookové stránce jsme obdrželi podnět od našeho uživatele, zda bychom občas nemohli psát také o německých slevových a srovnávacích serverech. Zcela upřímně nejsem příliš nákupní horečce ve slevových akcích nakloněn. V Německu je však situace tak trochu jiná než v ČR. Zhruba před rokem jsem se registroval na iGraal, který nabízí celkem unikátní řešení slev a srovnávání zboží. Portál inzeruje nejrůznější slevové akce u stovek obchodních partnerů včetně Expedia.de, eBay.de, MyToys.de, AbeBooks.de, apod., u kterých dokáže nabídnout další slevu formou Cashback. To znamená, že Vám je tato sleva vrácena na Váš iGraal účet a jakmile dosáhne 20 euro, můžete si ji nechat vyplatit na účet v Německu, nebo na založený PayPal účet.

Pro registrované platí cashback-slevy například na následujících portálech, což je jen zlomek nabídky:


Velmi zajímavá je nabídka eBay.de:

eBay Cashback: 2%
  • maximal 15€ Cashback
  • kein Cashback für alle Artikel i.d.Kategorien Fahrzeuge (Auto/ Moto), Boote, Flugzeuge
  • der Verkäufer muss sich in Deutschland befinden
  • wenn Sie mehrere Einkäufe/ Angebote hintereinander erledigen, benutzen Sie vorher immer wieder einen iGraal-Link, um zu ebay.de zu gelangen
  • 2% pro Sofort-Einkauf bzw. erfolgreiches Angebot
Za registraci na iGraal uživatel získá 3,00 EUR na svůj účet jako bonus. Pro aktivaci slevy na každém portálu je nejlepší si stáhnout iGraal lištu do svého prohlížeče za bonus dalšího eura, a která jednoduše umožní slevu aktivovat a zobrazí se, až když se na eshopu se slevou zrovna nacházíte.

Lišta slouží hlavně jako praktický seznam obchodů podle kategorií od výhodných autodílů, přes cyklosporty až po nejrůznější obchody s hračkami. Jak vypadá lišta píšu v druhém článku zde. Osobně moc nejsem nakupovací tip, ale některý spotřební materiál takto do firmy také nakupujeme (dokonce i vizitky u Vistaprint, které se tisknou kupodivu až v Holandsku a vyjdou levněji než v ČR kvůli obrovskému obratu, který firma celé Evropě tiskne).

Občas obdržíme e-mail s otázkou, zda je některý e-shop dostatečně seriózní. Často odpověď bohužel neznáme, ale v některých případech se zobrazila lišta iGraal po vstupu do daného obchodu, což může opět přidat na věrohodnosti obchodníka.

0 komentářů:

Okomentovat